top of page
Obrázek autoraLenka Klatovská

Tipy na 5 super vánočních dárků pro tvoje blízké

Zdá se mi, že spousta lidí již začíná nad vánočními dárky více a více přemýšlet.

Už to není jen o tom "něco koupit", nebo nakoupit spoustu blbinek, ale už se do toho začíná vkrádat to, že by vánoční dárek, měl být osobního rázu a zprostředkovat druhému dlouhodobý dobrý pocit.

Jak to vnímáte vy?


Dárkové poukazy jsou bezva formou dárku, který se dá vybrat podle toho, co má kdo rád.


A protože mám sama s dárkovými poukazy super zkušenost, tak jsem se rozhodla je i letos nabízet.

Buď si je můžete přát vy sami pro sebe, nebo jimi obdarovat své blízké.


A že je z čeho vybírat! Protože portfolium mých služeb se celkem dost rozrostlo.

Takže.... koho chceš obdarovat a čím?


Poukazy z mojí nabídky:

  • NA MASÁŽ! A to ne na ledajakou! Fakt úžasně relaxační a zároveň mysl-zklidňující záležitost, kterou dle mého potřebuje snad každý! Máš kamarádku/mamku, která si potřebuje fakt vydechnout, zalézt si do příjemného prostoru a nechat se opečovat? Tak jí pořiď poukaz na masáž "Pro odpočinek těla a duše"! Je to masáž celého těla, která je dostatečně dlouhá na to, aby začala relaxovat i "hlava". Trvá hoďku a čtvrt a poukaz pořídíš za 800 Kč.

  • NA INDIVIDUÁLNÍ LEKCI! Hele, oprosti se od toho, že individuální lekce jsou něčím prapodivným a "ne pro normální lidi". Na soukromé lekci je super to, že mluvíš a já tě poslouchám (jo, taky mluvím, ale v reakci na tebe, ne jako na otevřené lekci, kde mluvím ke kolektivu😜). Lekci můžeš koupit sobě nebo někomu, o kom víš, že by potřeboval takovou hezkou a užitečnou hoďku. Na setkání je možno probírat poměrně dost témat - od toho, jak se dobře postavit do pozic, až po třeba to, pro nemůžeš usnout nebo proč se ti děje to, co se ti děje. Hodinovou soukromou lekci pořídíš za 700 Kč.

  • PERMANENTKA NA LEKCE! Poukaz na deset lekcí jógy taky není jen tak k zahození! Máš kámošku, co už rok mluví o tom, že "letos konečně začne"? Popošťouchni ji tímhle dárkem! Bude ráda... (zaručeno!😂).

  • ON-LINE KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY! Máš někoho, kdo chce začít cvičit a poznávat jógu, ale v současné době nechce nebo nemůže jít do nějakého studia? Tak i pro tohle mám řešení! Kup poukaz na on-line kurz jógy pro začátečníky! Je skvělý a fakt vytuněný, protože jsem do ho naplnila tím, co by dle mě měl vědět každý, kdo chce s jógou začít - od jógových pozic po teoretický úvod. Poukaz na kurz koupíš s vánoční slevou za 1111 Kč.

  • 15 ON-LINE JÓGOVÝCH DESETIMINUTOVEK! Je to žhavá nová novinka! Tímto poukazem potěšíš každého, kdo si chce zacvičit doma, ale nemá na to prostě hodinu, ani půl. Tak tohle je naprostá pecka, kterou jsem nazvala Jógová bonboniéra (a nezapomeň si koupit i jednu pro sebe😀). Témata na desetiminutovky jsem vybírala podle toho, co nejčastěji chtějí a potřebují moji klienti a já taky:-). Pohoda, zklidnění, uvolnění zad a krku, apod. Tuhle Bonboniérku koupíš za 390 Kč.


Tak co si vybral/a? Poukazy máme krásné, vymazlené a taky si na ně můžeš nechat napsat text přesně podle toho, jak chceš.

Váháš, jaký poukaz či službu pořídit? Zavolej mi a zkusím poradit...


Objednávky poukazů pište sem: info@lenia-yoga.cz nebo volejte na 730 173 900.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page